Cursuri de dans Oradea 2017

Curs / cursuri de dans in Oradea, lectii de dans, Oradea cursuri de dans 2017, curs dans clasic si latino la scoli de dans de societate, cursul dansului, dansuri pentru copii Oradea, dans sportiv! Coregrafii pt dansul mirilor.

21 ianuarie 2015

Cursuri de Dans in Oradea februarie 2015

Oradea cursuri de dans, curs dans soprtiv copii, curs dans de societate tineri si adulti 2015.


Cursuri de Dans in Oradea

(februarie 2015)


La inceput de 2015 Studioul de Dans Zaraza din Oradea incheie un parteneriat cu Latino Vibes Dance Academy si ca o consecinta a acestei colaborari iau fiinta doua proiecte: doua cursuri de dans in Oradea - un curs de dans pentru copii si un curs de dans de societate pentru tineri si adulti cu program exclusiv in weekend. Locul de desfasurare a cursurilor este complexul Gym Palace din Oradea, Str. Independentei Nr. 9 (cladirea fostei fabrici Oradinum).Cursul de dans pentru copii are caracter permanent (plata orelor de dans facandu-se lunar) si se adreseaza copiilor cu varsta de pana la 13-14 ani. Scopul cursului de dans pt copii este invatarea elementelor / miscarilor de baza ale dansului in general si descoperirea copiilor cu vocatie in arta dansului.

Ai un copil activ? Fa-i un bine si inscrie-l la cursul nostru de dans pentru copii! Iti va fi recunoscator mai tarziu.

Pentru copii programul cursului este Marti si Joi intre orele 16:30-18:00 si costa 60 lei / luna. Deschiderea cursului de dans pentru copii va avea loc Marti 3 februarie 2015 la ora 16:30.Cursul de dans pentru tineri si adulti (15-98 ani) are o durata de 8 saptamani (16 sedinte) si include in programa cele mai populare dansuri de societate: vals lent, tango, vals vienez, discofox, cha-cha-cha, samba, blues precum si dansuri de grup. Lectiile de dans se vor desfasura doar in weekend, Sambata si Duminica intre orele 16:00-18:00, in perioada 31 ianuarie - 22 martie 2015. Pretul acestui curs de dans este unul promotional: 140 lei / curs / persoana in loc de 160 lei, platibil in maxim doua transe (70 lei + 70 lei).Asiguram toate conditiile necesare bunei desfasurari a lectiilor de dans! Complexul Gym Palace din Oradea dispune de 4 sali de dans echipate cu sistem de sonorizare si oglinzi, o sala de asteptare cu fotolii si canapele pentru insotitori, toalete si dusuri curate, vestiare cu dulapioare si o sala de fitness moderna.

Pentru alte detalii si inscrieri contactati-ne!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu