Cursuri de dans Oradea 2017

Curs / cursuri de dans in Oradea, lectii de dans, Oradea cursuri de dans 2017, curs dans clasic si latino la scoli de dans de societate, cursul dansului, dansuri pentru copii Oradea, dans sportiv! Coregrafii pt dansul mirilor.

8 mai 2015

Cursuri de Dans de Societate, Salsa, Bachata, Kizomba (Oradea - 11/12 Mai 2015)

Cursuri de Dans Oradea, Curs Salsa, curs kizomba, dans Oradea 2015 tineret-adulti, incepatori, intermediari, avansati, dansam in OradeaCursuri - Dans de Societate, Kizomba, Afro-House Salsa, Bachata
(11 / 12 Mai 2015)

Curs dans de societate, curs salsa, kizomba, Oradea - mai iunie 2015


Latino Vibes Dance Academy in parteneriat cu Scoala de Dans Zaraza din Oradea anunta inceperea unor noi cursuri de dans pentru tineri si adulti, impartite pe niveluri valorice (incepatori, intermediari, avansati) si categorii de dansuri (dans de societate, dansuri latino-caraibiene, kizomba). Cursurile de dans sunt coordonate de instructori de dans atestati si se vor desfasura in Complexul Gym Palace Oradea din Str. Independentei Nr. 7-9, etaj 2 (cladirea fostei Fabrici de confectii "Oradinum")Durata cursurilor de dans este de 8 saptamanai (2 sedinte / saptamana) si au urmatorul program:


Va stam la dispozitie cu abonamente avantajoase in cazul in care doriti sa frecventati in paralel mai multe cursuri de dans. Va oferim conditii optime de confort (aer conditionat, sali de dans spatioase, vestiare si toalete curate).
Informatii suplimentare puteti obtine contactandu-ne!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu