Cursuri de dans Oradea 2017

Curs / cursuri de dans in Oradea, lectii de dans, Oradea cursuri de dans 2017, curs dans clasic si latino la scoli de dans de societate, cursul dansului, dansuri pentru copii Oradea, dans sportiv! Coregrafii pt dansul mirilor.

Dansul Mirilor

Dansul mirilor Oradea, coregrafii pt dansul de deschidere, melodii dansul mirilor, valsul miresei Oradea, instructor dans nunta, muzica dansul miresei, lectii de dans video!!


COREGRAFII PENTRU DANSUL MIRILOR ORADEADansul mirilor este dansul de deschidere al oricarei nunti. Este primul dans al tinerilor casatoriti in calitate de sot si sotie, dansul ce anunta inceperea petrecerii. Alte denumiri populare pentru dansul mirilor: dansul miresei, valsul miresei, valsul mirilor etc,

dans nunta Oradea - corgrafii valsul miresei, dans nunta


Instructorii scolii noastre de dans creaza coregrafii personalizate pentru dansul mirilor in Oradea si imprejurimi. Mirii vor fi consiliati in alegerea melodiei potrivite, tinandu-se cont de personalitatea lor si de capacitatile lor fizice si artistice. Zaraza Oradea va pune la dispozitie in acest sens arhiva muzicala de care dispune - peste 20.000 de melodii - si le prelucreaza la nevoie (inclusiv colaje / mixaje).


Programul lectiilor de dans pentru miri este flexibil, fiind stabilit de comun acord in functie de disponibilitatea partilor.

Preturi / tarife pentru dansul mirilor:
- 70 lei / lectie (55 min), pentru mai putin de 9 lectii
- 50 lei / lectie (55 min), pentru mai mult de 10 lectii

Locatie:  Club Life Oradea, Str. Alexandru Vlahuta Nr. 3 (intersectia strazilor Sucevei si Horea)

Informatii si programari la telefon: +4 0723 533 304 (Cristi Apatean)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu